Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po - Pá: 9.00 - 17.00
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.

Navštivte nás v srdci Vysočiny!

 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Marketingová agentura ………
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

AKG | Amati  |Aulos |  AquarianAroma |Artec |  Ashton |  BaCh  BespecoB&G  | Black Smith  |  Blond   |  Boss Cleartone | D´Addario |  Darco | DOWINA   |  DR  | Dunlop  | Dynatone | Electro Harmonix  |  Elixir  |  Epiphone Ernie Ball  |  Everly Fade | FenderFire Stone  |  Fokus   GHS   |  Gibson   |  Gotoh  Gorstrings | Great Century  | Guardian  Ibanez | JMI  | Kašpařík  |  Kovap  |  La Bella  |  La Tromba  |  Makovsky  Martin & Co  Marvell  | MoogMusic Nomad  |  Olympia | Ortega | Perris Leathers | Pirastro |  Planet Wawes | Savarez | Seiko | Shure | Schulz | Snap Jack | Stagg | Swan  Remo  |  Rico  |  Tama  Thomastik  |  Tombo | Vandoren  |  VGS  Vic Firth  Vox  |  Warwick  |  Washburn | Widara | Yamaha

Jak se k nám dostanete?

mapa

Veleslavínova č.p.162

53901 HLINSKO

tel.: +420604331137

e-mail: info@c-dur.cz

facebook | instagram

Hudebniny v srdci Vysočiny

v roubené chalupě z roku 1799

založeno 2009

orchestrion

rodinná firma hudebníků

hudba je naší prací i koníčkem

stále je co zlepšovat

 

Služby

servis | opravy | seřízení

poradenství v oblasti údržby nástrojů

možnost vrácení nevhodného zboží

3 letá záruka na zboží

doprava zdarma od 2000Kč

“Facebook“
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.