Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

       

Výsledek obrázku pro logo facebook

Navštivte nás v srdci Vysočiny!

info linka: (Po-Pá 8-18, So 9-13)

+420604331137

hudebniny chrudimsko - hlinecko

péče o váš zvuk i sluch

c-dur.cz Vám doporučuje:

IN TIME

novinky

arr3Nově pro Vás na Facebooku a Instagramu (26.10.2018)Od 22.10.2018 se k nám můžete připojit také na sociálních sítích Facebook a Instagram. První... arr3KYKO přichází s novou dílenskou pomůckou pro houslaře (19.9.2018)Inovativní prostředek, který ocení zejména houslaři při úpravě houslových hmatníků. Tato dílenská... arr3ORCHESTRION opět v provozu! (27.7.2018)Necelé dva měsíce trvající technická odstávka našeho retro "jukeboxu" končí. Dnes jsme opět mohli... arr3Protiskluzové podložky nově na c-dur.cz (24.3.2018)• užitečná pomůcka pro kytaristy • lepší fixace nástroje při hře, zabraňuje jeho klouzavému... arr3KYKO - Podpěra krku kytary (15.3.2018)Užitečná pomůcka, nejen pro kytaráře do jejich dílen. Podpěra je vyráběna ve dvou vyhotoveních.... arr3Přiřazujeme nová produktová videa (13.3.2018)Německá GEWA se nedávno pochlubila velmi pěknými produktovými videi. Jedno takové povedé můžete... arr3Lednový výprask! Zboží od 1kč! (12.1.2018)Přijďte si vystřílet poslední "cenové rachejtle". V našem roubeném obchodě jsou k mání např. Es... arr3Sortiment rozšířen o ryby i velryby:-).... polštářky pro houslisty (6.12.2017)    Představujeme Vám novinku v podobě nalepovacích polštářků a podložek pro houslisty a ... arr3MUSIC NOMAD - prostředky pro údržbu Vašeho nástroje (31.10.2017)Ode dneška dopřáváme našim nástrojům lepší péči. Dorazily totiž dílenské doplňky od firmy MUSIC... arr3Hlas a duše skupiny OBOROH Slávek Klecandr ve Větrném Zátiší (3.10.2017)arr3JMI Tone Bendner, legenda z roku 1967 je zpět! (29.6.2017)Tone Bender mkII - klasický fuzz, jehož zabarvení charakterizuje zvuk kapel, jakými byly např. Led... arr3PIGSTICKS - česká kvalita pro bubeníky (6.4.2017) Pokud hledáte bubenické paličky, které se vyznačují špičkovou vyvážeností, výběrem kvalitního... arr3SERVIS HUDEBNÍCH NÁSTROJŮ (14.4.2016)CENÍK OPRAV /bez materiálu, strun a součástek/ kytary: - výměna strun akustická kytara,... arr3Shlédněte naše prezentační video na rádiu Pohoda (4.9.2015)Obchod nástroji hudebními je poprvé k vidění i na youtube. Vše bylo točeno spontánně a bez... arr3O našem orchestionu se můžete dočíst v aktuálním čísle časopisu "ČD pro Vás" (8.11.2015)Listopadové vydání časopisu ČD PRO VÁS označilo náš ORCHESTRION jako  3. "NEJ" Hlinska. To nás moc...

rychlý kontakt

www.c-dur.cz
tel: +420 604 33 11 37
info@c-dur.cz
skype: c-dur.cz
Hot line: Po - Pá 8.00 - 18.00 So 9.00 - 13.00

nejprodávanější

vaše cena 799 Kč (30 €)
do košíku:
vaše cena 259 Kč (10 €)
do košíku:

anketa:

Navštívili jste někdy náš roubený obchod v hlineckém Betlémě?

Ano Ano 51% Ne Ne 16% Chystám se v blízké době. Chystám se v blízké době. 10% Návštěvu neplánuji. Návštěvu neplánuji. 23%

právě v akci:

vaše cena 1 690 Kč (63 €)
do košíku:
vaše cena 189 Kč (7 €)
do košíku:
vaše cena 490 Kč (18 €)
do košíku:

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
    • ………….. případně jmenujte další
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů